Kan du gendanne kontakter i iPhone?

Kan du gendanne kontakter i iPhone?

Det er ikke kun backup kontakter gemt o iPhone hukommelse, men også backup dem i iCloud, Gmail, Yahoo!, Hotmail og meget mere til din computer. Når du har brug for, kan du gendanne kontaktpersoner på din iPhone nemt.

Kan du sikkerhedskopiere iPhone kontakter?

iTunes kan du også sikkerhedskopiere iPhone kontakter til computer for. Det er gratis og du kan gøre det selv. Men du har hen til sikkerhedskopi andre data under sikkerhedskopiering iPhone kontakter. Med andre ord, iTunes backup næsten alle data på et tidspunkt, men det tillader ikke du selektivt sikkerhedskopi kontakter.

Hvordan til backup iPhone kontakter?

Men du har hen til sikkerhedskopi andre data under sikkerhedskopiering iPhone kontakter. Med andre ord, iTunes backup næsten alle data på et tidspunkt, men det tillader ikke du selektivt sikkerhedskopi kontakter. Nedenfor er den fulde vejledning om, hvordan til backup iPhone kontakter.

Hvordan overfør kontakter med iCloud?

Overfør kontakter med iCloud: 1 Åbn Indstillinger 2 Tryk på navn/Apple-id 3 Log ind på dit Apple-id 4 Vælg iCloud 5 Sørg for at Kontakter er slået til 6 Din iPhone synkroniserer dine kontakter med iCloud More