Is je code voor Helena?

Is je code voor Helena?

Helena account activeren met activatiecode van je huisarts Jouw (huis)arts kan je registreren voor Helena. Hij of zij zal volgende gegevens invoeren: je naam, e-mail, gsm-nummer en taalvoorkeur. En genereert vervolgens een activatiecode.

Hoe werkt Helena care?

Helena is jouw gratis digitale gezondheidsportaal. Het is jouw persoonlijke digitale brievenbus en archief voor al jouw medische documenten en gegevens. Dankzij Helena is het mogelijk om op een veilige manier te communiceren met jouw zorgverleners en voorgeschreven artikelen met één klik te reserveren bij je apotheek.

Hoe Helena account aanmaken?

Jouw Helena account via de (huis)arts activeren

  1. Vraag een activatiecode aan je (huis)arts.
  2. Activeer je account met de activatiecode binnen de 48u!
  3. Kies een aanmeldcode van 6 cijfers.
  4. Bevestig je e-mailadres.
  5. Connecteer met jouw apotheek.

Wat is inloggen met Helena?

Van zodra Helena is geactiveerd voor jouw apotheek, kunnen jouw patiënten zicht connecteren met je apotheek via een QR-code. Vanaf dan staat jouw apotheek in de Helena account van de patiënt als ‘Mijn apotheek’ en kunnen ze (voorgeschreven) artikelen reserveren.

Hoe Helena installeren op gsm?

Helena heeft geen Android of iOs app. Gebruik Helena vanop je smartphone door te surfen naar helena. care en je aan te melden via itsme of met je emailadres en zelfgekozen Helena aanmeldcode van 6 cijfers. Helena past zich automatisch aan aan de schermgrootte van jouw smartphone of tablet.

Wat is Helena?

Helena is een beveiligde omgeving voor alle medische documenten . Dankzij Helena is het mogelijk om op een veilige manier te communiceren tussen patiënt en zorgverleners .

Is Helena Care betrouwbaar?

Helena is een beveiligde omgeving voor al jouw medische documenten. Helena wordt gehost in een ISO27001 gecertifieerde omgeving en jouw gegevens worden geëncrypteerd gestockeerd. Meer info in onze privacyverklaring.

Waar vind ik Helena care?

Kan je 2 personen koppelen aan itsme?

Nee, dit is niet mogelijk. Een itsme account is een combinatie van één identiteit (eID), één telefoonnummer en één itsme®-app. Indien iemand anders ook een eigen itsme®-account wenst aan te maken dan moet dit op een eigen telefoonnummer en op eigen toestel.

Hoe installeer ik Helena?

Hoe kom ik aan mijn medisch dossier?

U kunt uw medisch dossier online inzien in uw persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). Of u vraagt een papieren afschrift op bij uw arts of zorginstelling. U krijgt alleen de gegevens te zien die over uzelf gaan, zoals röntgenfoto’s en operatieverslagen.

Is Helena Care veilig?

Helena is een beveiligde omgeving voor al jouw medische documenten. Helena wordt gehost in een ISO27001 gecertifieerde omgeving en jouw gegevens worden geëncrypteerd gestockeerd.

https://www.youtube.com/watch?v=VYd_XdPisB0